Wednesday, December 24, 2008

December - Cochin, Shanghai, Bkk, Julfeeling


Ojoj, nu är det ett tag sedan vi uppdaterade om livet in the ND. Allt är ungefär som vanligt men det har varit en busy december. Detta har hänt:

- Vi hade till slut en jätteskön helg i Cochin och köpte mer gamla möbler och prylar än vi kunde släpa hem själva. Vi hann även med lite poolhäng, buffe vid vattenkanten, besök på Ocean Race området, sunset cruise mm.


- Vi har varit på indiskt brollop. Eller i alla fall förfesten.

- Vi har varit pa julfest på ambassaden, med tillhörande (killer)glöggförfest hos Fröken Blomqvist. Jättesött luciatåg (trots mycket drama i mammagänget), stort julbord. Cissi satte rekord i prinskorvs-ätande. Stackars Sumit åt mest potatis.

- Jag har varit i Shanghai och Bangkok. Lyckades pricka in julfesten i Shanghai. Staden påminner för övrigt ganska mycket om Vancouver, i alla fall klimatmässigt. Det är schysst.

- Vi har öppnat hotell. Typ. Det är fullt upp med en massa roliga gäster på besök eller bara passing through. Sumit agerar värd då jag lyckas pricka in jobbresor precis när alla är här. Vissa mjukstartar tiden i Indien med lite kubb:

Och nu bär det av mot Sri Lanka och jullov!

No comments: